“Cuptor” ? Mai racoare cu Oraroo 3luni gratuit

Echipa Oraroo isi propune sa sprijine proiectele tale de transformare digitala in domeniul administrarii de personal! De aceea, campania lansata ramane activa pe tot parcursul verii lui 2021. Poti accesa platforma gratuit pe parcursul a 4 luni. In felul acesta te concentrezi pe procese, datele si informatiile pentru transfer, comunicarea beneficiilor noii implementari. Nu iti faci griji in ce priveste costul aplicatiei sau suportul IT. Iar, profesionistii HR sunt premiati pentru vanzari Oraroo!

In contextul lucrului la distanta si modelelor de lucru hibride, cand multe lucruri sunt realizate virtual, o data cu reproiectarea locurilor de munca si introducerea de noi metode de lucru, de colaborare si conducere a echipelor care lucreaza de oriunde, transformarea digitala a proceselor de administrare resurse umane devine esentiala si urgenta.

Transformarea digitala nu este doar implementarea unui software. Procesele trebuie intelese, reproiectate in noua realitate – si asta consuma mult efort. Implementarea aduce provocarile schimbarii. Solutii software exista dar cauti solutia optima (functionalitati, pret). Uneori iti mai trebuie si IT-isti. Nu vrei sa iti blochezi banii si cu toate astea doresti sa progresezi in proiectul tau

Te ajutam noi cu o oferta !

Intai, iti reamintim ca toate funcționalitățile platformei Oraroo sunt gratuite pentru prima luna (cel puțin 30 de zile)

Esti manager? Foloseste acum codul SummerSale2021 si poti obtine inca 3 luni gratuite pentru pachetul Oraroo Profesional

Esti profesionist HR? Recomanda Oraroo si dupa finalizarea vânzarii cu succes, te premiem cu contravaloarea  primelor 3 luni de abonament .

Si nu uita! Utilizarea platformei rămâne gratuita pentru pachetul de Baza pentru mai puțin de 10 angajați !

 Accesati https://oraroo.ro

Pentru detalii: contact@oraroo.ro , bogdan.marin@oraroo.ro

Despre Oraroo

Modelul de lucru la distanță al companiilor de servicii creative și profesionale necesită soluții pentru gestionarea muncii.

Într-un moment în care atât de multe companii caută câștiguri de productivitate, prin centralizarea informațiilor într-o singură viziune holistică și în timp real, se elimina riscul de supra-alocare și se împuternicesc managerii de proiect să ia decizii proactive.
În același context al muncii la distanță, angajaților trebuie să li se faciliteze accesul ușor la informațiile legate de muncă, precum și procese rapide si digitale de administrare pentru a menține un nivel ridicat de implicare.

Abordând nevoile de mai sus, Oraroo își propune să îmbunătățească performanțele operaționale și financiare ale companiilor de servicii profesionale si uneste intr-un singur sistem managementul de proiect, gestionarea resurselor, tarifarea și facturarea contractelor, administrarea forței de muncă, business intelligence și integrarea cu sistemele existente.

Incercati gratuit Oraroo  sau versiunea demo 

“Cuptor” ? Mai racoare cu Oraroo 3luni gratuit
Derulează în sus