Advisority a pontat 140,000 de ore facturabile

Comunicat de presa

Bucuresti, 25 Mai 2021 

Dupa 1 an de la implementare, in contextul expansiunii rapide a echipei sale, Advisority maximizeaza beneficiile functionalitatilor Oraroo. A redus substantial efortul pentru colectarea datelor pentru facturarea serviciilor si a eliminat complet efortul manual pentru realizarea pontajului de salarizare. Conducerea firmei se poate concentra fara griji pe cresterea afacerii avand linistea unor procese de administrare resurse umane suple si conforme cu legislatia muncii.

Consultanții Advisority in tehnologia informatiei lucrează in general in echipe, pe proiecte cu tipologii mixte cu durata variabila. Echipa administrativa depunea un efort mare pentru colectarea datelor/informațiilor cu întocmirea pontajului pentru calcul salarizare cat si facturarea lunara către clienți.

Acest efort manual devenea disproporționat de mare, când apăreau erori si erau necesare corecții si verificări suplimentare. Expansiunea rapida a companiei a accelerat nevoia de transformare de la un proces gestionat manual la unul eficient si complet digital.

Oraroo a fost implementat in Advisority la inceputul anului 2020. Platforma permite planificarea consultanților pe proiecte, iar aceștia ponteaza pe aceste alocări. Aceste informații se constituie in sursa de date pentru facturarea lunara. Datorita integrarii cu informațiile de concedii, se indeplinesc premisele pentru o facturare corecta.

Adoptia utilizarii interne a platformei, totodata cu expansiunea rapida a echipei Advisority (pana la 70 de persoane), au facut ca Oraroo sa devina instrumentul de baza pentru gestiunea efortului depus in proiecte. Astfel echipa Advisority a pontat 140 000 de ore facturabile in Oraroo.

Implementarea Oraroo a redus cu 80% efortul pentru colectarea datelor pentru facturarea lunara.
Suplimentar, pe baza aceluiași set de date, se obține automat pontajul lunar pentru calcul salarizare si s-a eliminat complet acest efort.
In același timp, se face si evidenta potențialelor ore suplimentare de compensat in următoarele 30-60 de zile, activitate complet manuala anterior.

Cu fondatorii Oraroo, mă cunosc de mai mulți ani de când am lucrat pentru aceleași companii implementând aplicații software de business. Astfel încât atunci când mi-au povestit de Oraroo, soluția lor de gestiune a muncii, proiectelor si automatizare in HR, am fost foarte interesat. La Advisority nu avem un departament extins de Resurse Umane, o mare parte din servicii fiind externalizate către firma de contabilitate si salarizare.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul ca Oraroo oferă automatizarea proceselor de administrare resurse umane ajutând-ne astfel sa fim conformi cu legislația si sa avem toate lucrurile in ordine. In plus, ne oferă o planificare mai buna a resurselor interne si o evidenta a alocării de personal pe fiecare proiect. La Advisority avem peste 70 de consultanți si in jur de 20 de proiecte in paralel in orice moment. Folosim Oraroo de 1an si ne permite sa ținem evidenta clara a volumului de munca prestat, esențial in vederea facturării corecte si la timp.

Din primele zile de lucru, Oraroo a fost adoptat ușor in organizație. Este incredibil de intuitiv si ușor de utilizat, desi bogat in funcționalități si la costuri foarte accesibile. Recomand in special firmelor mijlocii de servicii profesionale ce lucreze pe proiecte, doresc sa digitalizeze procesele de gestiune a muncii, si au o echipa supla HR concentrata pe aspectele de administrare cu valoare adăugată maxima pentru afacere” a declarat Toni Calugaru, fondatorul si CEO Advisority

Oraroo apreciaza increderea echipei Advisority si este incantat sa construiasca in continuare o colaboare pe termen lung” a spus Bogdan Marin, coFounder Oraroo.
Continuam sa evoluam platforma Oraroo pentru a permite managerilor de firme in crestere sau de talie medie sa se poate concentra fara griji pe cresterea afacerii avand linistea unor procese de administrare resurse umane suple si conforme cu legislatia muncii.”

Despre Advisority

Avand sediul central la Londra si cel mai mare centru de livrare in Bucuresti, Advisority are deasemenea prezenta in Boston, Munich, Vienna, Craiova & Pitesti si are peste 70 specialisti cu o inalta pregatire tehnica. In 2020, compania a reusit, pe langa a-si mentine operatiunile la un nivel stabil, sa asigure si un portofoliu nou de clienti, astfel incat estimeaza o dublare a cifrei de afaceri pentru anul 2021.

Advisority este un furnizor de servicii de tehnologie si consultanta in afaceri, care sprijină organizațiile în realizarea obiectivelor lor de afaceri prin tehnologia informației. Sunt specializați în sectorul financiar bancar, oferind servicii de înaltă calitate în următoarele domenii: Digital (Innovation Agile Prototyping, Tailored Software Solutions, Business Process Automation), Date (Data Governance, Data Architecture, Master Data, Data Integration, Data Warehouse & BI, Document Management și multe altele) și livrare (consultanță, externalizare servicii IT, achiziție SW / Hw, configurare și asistență și servicii profesionale – consultanță locală, nearshore sau offshore sau livrare IT)

Advisority reuseste cu success sa combine expunerea lor puternică la ultimele tendințe digitale, procese și tehnologii de automatizare cu valorile, viziunea și misiunea clienților lor.

Despre Oraroo

Cu o echipa cu experienta in business si tehnologie in realizarea de procese cat si de solutii software pentru gestiunea si eficientizarea proceselor in companii mari, Oraroo aduce, companiilor in crestere sau de talie medie, o parte din capabilitatile pe care marile intreprinderi le au, in termen de solutii software si platforme pentru digitalizare si automatizare procese interne.

Solutia principala este platforma in cloud Oraroo, o solutie integrata de management al operatiunilor si administrare resurse umane.
 
Pe de o parte, Oraroo ajuta managerii din firmele de consultanta si outsourcing:

  • sa tina sub control proiectele companiei, sa gestioneze capacitatea de livrare si sa optimizeze profitabilitatea acestora;
  • sa integreze operatiunile cu administrarea de personal.

Pe de alta parte, Oraroo ajuta managerii si responsabilii de resurse umane din companii ai caror angajati lucreaza cu calculatorul:

  • sa elimine situatiile în care angajatii resimt negativ procesele administrative complicate si lipsa de vizibilitate a progresului pe cererile lor;
  • sa reduca efortul asociat activitatilor repetitive ale administrarii de angajati, dar si sa evite corectarea manuala a datelor eronate, pentru a asigura conformitate legislative.

Contact presa
Bogdan Marin, e-mail: bogdan.marin@oraroo.ro telefon: 0731.730.574

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: blog.oraroo.ro

Pentru detalii referitoare la serviciile Oraroo va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact
Web: www.oraroo.ro
Email: contact@oraroo.ro

Advisority a pontat 140,000 de ore facturabile
Derulează în sus