Release Aprilie 2021, noutati in administrare HR

O data cu inregistrarea de noi clienti, cat si cresterea adoptiei si utilizarii platformei Oraroo de catre clientii existenti, echipa Oraroo a identificat si alte nevoi de digitalizare si automatizare procese pe care le-a adresat prin extinderea functionalitatilor.
Printre acestea enumeram administrarea orelor suplimentare (solicitare, gestiune recuperari), date suplimentare pentru calcule salarizare extinse, foaie de prezenta, instrumente pentru transfer date in masa, administrare grup de firme sub un singur cont

Luna Aprilie a adus noi funcționalități pe Oraroo!

Oraroo este o platformă menită să fie utilizată de către un volum mare de clienți – întreprinderi in crestere și de talie medie  – și, prin urmare, este cât mai versatilă și cât mai generică cu putință astfel încât să satisfacă nevoile unei game atât de vaste de clienți.

În acest scop, ne-am propus să dezvoltăm continuu Platforma Oraroo prin luarea în considerare a noilor nevoi ale clienților noștri.

O data cu inregistrarea de noi clienti, cat si  cresterea adoptiei si utilizarii platformei de catre clientii existenti, echipa Oraroo a identificat si alte nevoi de  digitalizare si automatizare procese pe care le-a adresat prin extinderea functionalitatilor.

Mai jos iti prezentam noile functionalitati pentru zona de administrare resurse umane.

Ore suplimentare – flux solicitare/aprobare, gestiune recuperari, evidentiere in pontaj salarizare

Situatiile neprevazute in proiecte sau in activitatea de zi cu zi pot genera nevoia de efectuare de orele suplimentare. Procesul de solicitare ore suplimentare necesita finalizare rapida, dar si formalizare.

De asemenea, gestiunea recuperarilor este complicata

  • evidenta operationala a orelor de recuperat si perioada
  • intretinerea evidentei recuperarilor/compensarilor cu impact in pontajul de salarizare

Cu Oraroo vei putea sa gestionezi mult mai eficient orele suplimentare efectuate de angajati, avand o situatie clara a totalului de ore efectuate si a modalitatii de recuperare a acestora.

Fiecare manager va putea solicita ore suplimentare pentru membrii echipei sale. Cererile efectuate vor ajunge la angajati, iar acestia vor putea aproba sau respinge solicitarile.

Orele aprobate si efectuate vor aparea in calendarul personal al fiecarui angajat pentru compensare prin timp liber. Solicitarile de orele libere se fac prin fluxuri similare cu cele pentru concedii.

Ulterior, toate orele suplimentare efectuate de angajati vor fi grupate in pontajul de salarizare in functie de tipul zilei si metoda de compensare.

Evolutie export date pontaj pentru optimizarea procesului de salarizare

Pontajul in vederea salarizarii nu contine in mod uzual informatiile pentru realizarea calcului impozitului de salarii datorat pe punct de lucru, sau pe cele necesare pentru plata si transmiterea electronica a “fluturasilor” de salarii. De aceea, am adăugat câmpurile utile in acesta:  cont bancar, adresa de email

Butoane interactive pentru inregistrarea inceputului si sfarsitului de program

In contextul lucrului la distanta si modelelor de organizare de lucru hibrid, inregistrarea orelor de inceput si sfarsit prezenta la program pe baza de cartela de access este nepractica.

In Oraroo, am implementat butoane intuitive de gestiune prezenta individuala cu scopul de a inregistra inceputul si sfarsitul programului de lucru, precum si pauzele pentru fiecare angajat, astfel simplificand efortul depus de responsabilul cu administrarea prezentei in cadrul organizatiei.

Platforma genereaza continutul Foii Colective de Prezenta

Planificarea anuala a concediilor de odihna       

Pentru a simplifica procesul de planificare anuala a concediilor de odihna, Oraroo ofera posibilitatea angajatilor de a-si planifica pe intregul an urmator concediile de odihna, direct din Calendarul propriu.

Se poate opta acum pentru o planificare preliminara, care permite predictibilitate fara sa fie finala si sa permita ajustari in functie de situatia concreta din perioada mai apropiata efectuarii concediului de odihna.

In momentul in care isi confirma planurile de concediu, concediul de odihna planificat preliminar se trimite la aprobare catre manager.

Alternativ, angajatul poate modifica sau anula planificarea initiala.

Optimizare transfer date angajati, evidenta concedii,organigrama, etc.

Ne-am gândit la o soluție care să permită cu ușurință transferul datelor. Am implementat posibilitatea de a importa date direct din fișiere șablon Excel.

De acum poți importa cu ușurință :

  • departamente, echipe și posturi existente în cadrul organizației tale,
  • lista de angajați, împreună cu datele personale și situația concediilor acestora,
  • proiecte și pontaje.

Mai mult, informațiile deja importate / existente în Oraroo pot fi actualizate in masa tot prin același mecanism de import !

Si daca efortul e prea mare pentru tine, echipa Oraroo iti sta la dispozitie pentru serviciul de migrare date.

 

Multi Company tenant: Posibilitatea de administrare grup de firme sub un singur cont 

Daca organizatia ta face parte dintr-un grup de firme si doresti sa gestionezi datele pentru toate aceste firme, atunci Oraroo iti ofera posibilitatea de a contura organigrama grupului sub un singur cont.

In functie de fiecare firma existenta, poti adauga departamente, posturi si angajati.

Ce beneficii aduce aceasta noua functionalitate?

  1. Toate informatiile vor fi gestionate pe un singur cont, indiferent de frima
  2. Departamentele, posturile si programele de lucru pot fi adaugate in functie de fiecare firma existenta;
  3. Pontajele de salarizare si Fisele Colective de Prezenta vor fi descarcate in functie de firma pe care o selectezi;

Despre Oraroo

Modelul de lucru la distanță al companiilor de servicii creative și profesionale necesită soluții pentru gestionarea muncii.

Într-un moment în care atât de multe companii caută câștiguri de productivitate, prin centralizarea informațiilor într-o singură viziune holistică și în timp real, se elimina riscul de supra-alocare și se împuternicesc managerii de proiect să ia decizii proactive.
În același context al muncii la distanță, angajaților trebuie să li se faciliteze accesul ușor la informațiile legate de muncă, precum și procese rapide si digitale de administrare pentru a menține un nivel ridicat de implicare.

Abordând nevoile de mai sus, Oraroo își propune să îmbunătățească performanțele operaționale și financiare ale companiilor de servicii profesionale si uneste intr-un singur sistem managementul de proiect, gestionarea resurselor, tarifarea și facturarea contractelor, administrarea forței de muncă, business intelligence și integrarea cu sistemele existente.

Incercati gratuit Oraroo  sau versiunea demo 

Release Aprilie 2021, noutati in administrare HR
Derulează în sus